6e5e7f1f-bd6d-4492-8a09-ea658971d9a7

TÜRKMENELİ DAYANIŞMA DERNEĞİ’NDEN TÜRKMENELİ İŞBİRLİĞİ VE KÜLTÜR VAKFI’NA ZİYARET

Ankara’da faaliyet gösteren Türkmeneli Dayanışma Derneği üyeleri 08 Temmuz 2024 tarihinde Türkmeneli İşbirliği ve Kültür Vakfı’na ziyarette bulundu. Dernek Başkanı Sn. Necmettin CANABAZ ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyeti, Vakıf Başkanı Sn. Dr. Turhan KETENE karşıladı.

Söz konusu görüşmede; Ankara’da yeni kurularak faaliyetlerine başlayan Türkmeneli Dayanışma Derneği’nin vizyonu ve misyonu çerçevesinde gerçekleştireceği faaliyetler ve projeler hakkında bilgi sunuldu. Bunun üzerine Sn. Dr. Turhan KETENE, Türkmeneli Dayanışma Derneği yönetiminin hedeflerinde başarılı olacağına inandığını belirtti. Görüşmede ayrıca kurumlar arasındaki işbirliği olanakları konuşuldu.

Türkmeneli Dayanışma Derneği heyeti misafirperverliğinden dolayı Sn. KETENE’ye teşekkürlerini iletti.